Boat2stay B&B Amsterdam

Logeer op een woonboot in de oude haven van Amsterdam

Amsterdam met kinderen

Boat2stay is een ideale plek om met kinderen te verblijven. Het is ruim, u heeft alle privacy, een kinderbedje, kinderstoel en een kist speelgoed. U kunt er zelf maaltijden bereiden (of laten bezorgen). Zo kunt u uw vakantiebudget zelf bepalen en bent u ook niet afhankelijk van tijden van hotels en restaurants.

Als u met kinderen Amsterdam komt bezoeken zijn er genoeg mogelijkheden om met hen een plezierige en leerzame tijd te hebben.

Voor alle leeftijden leuk is de historische dierentuin Artis. Met de prachtige tuinen, vele dieren, een groot aquarium, reptielenhuis en planetarium kunt u er een hele dag doorbrengen.

Op loopafstand van uw verblijfplaats vindt u het geheel vernieuwde scheepvaartmuseum . Met een speciale interactieve afdeling voor kinderen, ondekt u alles over Nederland, scheepvaart en water. In het science center NEMO , ook op loopafstand, kunnen de kinderen actief aan de gang met wetenschap en technologie.

Wanneer u door de historische binnenstad loopt en aangekomen bent op Damsquare dan bezoekt u natuurlijk het koninklijk pasleis op de Dam en Madame Tussaud om daarna af te sluiten met een heerlijk ijsje bij ‘Van der Linde’ op de Nieuwendijk 183. Het lekkerste ijs van Amsterdam sinds 1937.

Als u een dag in de natuur wilt doorbrengen kan dat ook in het Amsterdamse bos waar de kinderen bij een bezoek aan de geitenboerderij de geitjes melk mogen geven en u verse producten kunt kopen.

Met jongeren is een bezoek aan de Heinekenbrouwerij een belevenis waarna u aansluitend over de Albert Cuypmarkt kunt wandelen. Voor de jongeren met een sterke maag is het beroemde griezelmuseum Amsterdam Dungeon een ware attractie. Hier komt de donkere kant van de geschiedenis tot leven. Tot slot moet u natuurlijk ook een bezoek brengen aan het beroemde Anne Frank huis.

Buiten Amsterdam, maar met de trein heel goed bereikbaar, ligt een prachtig openlucht museum waar u alle historische bouwstijlen en gewoontes van Noord-Holland kunt bewonderen en meemaken. Een echte aanrader voor de hele familie.

Als u gaat eten met het gezin mag een traditionele pannenkoek in een oerhollands pannenkoekenhuis natuurlijk niet ontbreken, een ware traktatie voor iedereen!

Kortom, Amsterdam is een belevenis voor jong en oud. Wij adviseren u graag over nog meer mogelijkheden en bezienswaardigheden.